ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ

Διεύθυνση: ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 8
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ.: 2310278178
Fax: 2310241585
E-mail: info@polytropon.com
URL: www.polytropon.com


Εμπειρία και εξειδίκευση

Από την ίδρυση της επιχείρησής το 1990, εξειδικευόμαστε στην αυτοματοποίηση του σχεδιασμού και της παραγωγής ενδυμάτων. Ως εταιρία αφοσιωμένη στο να δίνουμε λύσεις σε αυτόν τον κλάδο, έχουμε αποκομίσει έναν πλούτο εμπειριών, χάρη στο μεγάλο εύρος ικανοποιημένων πελατών. Έχοντας στο ενεργητικό μας πάνω από 2000 εγκαταστημένες άδειες χρήσης στις πέντε ηπείρους, που πραγματοποιήθηκαν είτε απευθείας είτε δια μέσου έμπειρων και εξειδικευμένων αντιπροσώπων, είμαστε σε θέση να παρέχουμε τη σωστή λύση σε κάθε επιχείρηση.

 

Η εξέλιξη των προϊόντων μας

Όταν ξεκινήσαμε το 1990 την ανάπτυξη του σχεδιαστικού συστήματος CAD ΠολυΠατρόν, επιλέξαμε την πλατφόρμα Macintosh, ως καταλληλότερη για το χρήστη. Από το 1997 το λογισμικό μας είναι διαθέσιμο και στην πλατφόρμα Windows. Το 1997 επίσης, παρουσιάσαμε την ΠολυΟργάνωση, τότε ένα σύστημα PDM, και σήμερα ένα ολοκληρωμένο σύστημα PLM, που μπορεί να υλοποιηθεί πολύ γρήγορα από οποιαδήποτε εταιρία. Το 1998 παρουσιάσαμε στην αγορά την Αυτόματη Τοποθέτηση της οικογένειας ΠολυΠατρόν, που δημιουργεί αυτόματα τοποθετήσεις έτοιμες προς παραγωγή. Το 2000, η ΠολυΟργάνωση επεκτάθηκε ώστε να μπορεί να λειτουργεί μέσω διαδικτύου. Το 2000 επίσης, επεκτείναμε το ΠολυΠατρόν, ώστε να μπορεί να διαβάζει απ' ευθείας αρχεία άλλων συστημάτων CAD. To 2006, παρουσιάσαμε την καινοτομική προσέγγισή μας στη δημιουργία πατρόν κατά παραγγελία made-to-measure, με το λογισμικό ΠολυΠατρόν-Μ2Μ.

 

΄Ερευνα και Ανάπτυξη

Η έρευνα και ανάπτυξη αποτελεί υψηλή προτεραιότοτητα για την επιχείρηση. Διαρκώς αναζητούμε να ενσωματώσουμε καινοτομίες στο λογισμικό μας που να αποφέρουν πραγματικά οφέλη στους πελάτες μας. Έχουμε συμμετάσχει σε διάφορες ερευνητικές ομάδες, χρηματοδοτούμενες από την Ε.Ε. ή εθνικά κεφάλαια, που ασχολήθηκαν με θέματα όπως αυτόματη δημιουργία πατρόν, τρισδιάστατοι οπτικοί σαρωτές και δημιουργία πατρόν κατά παραγγελία, αυτόματη κοπή δέρματος, ηλεκτρονική ανταλλαγή προδιαγραφών ενδυμάτων, δημιουργία ενός ολοκληρωμένου περιβάλλοντος για ηλεκτρονική συνεργασία κατά των σχεδιασμό, με τρισδιάστατη απεικόνιση των μοντέλων.

ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ

Μείνετε ενημερωμένοι με το μηνιαίο μας newsletter