ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΙ

Διεύθυνση: ΕΡΜΟΥ 9
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ.: 2310533455
Fax:
E-mail: info@giannopouloi.com
URL: www.giannopouloi.com

Η εταιρία «ΑΦΟΙ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΙ A.E.» ιδρύθηκε το 1926. Τρεις γενιές αργότερα συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή της στον κλάδο της ένδυσης στη χονδρική αλλά και στη λιανική πώληση.

Παράγει και προμηθεύει κουμπιά, είδη μόδας, υλικά ραφής και ψιλικά σε περισσότερα από 600 καταστήματα σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Πρόσφατα, έχει ανακαινίσει τα καταστήματά της στη Θεσσαλονίκη, που βρίσκονται στην γωνία Ερμού 9 και Ίωνος Δραγούμη. Tο 2010 ίδρυσε κατάστημα λιανικής πώλησης στην Τούμπα- Γρ. Λαμπράκη 139 εμπλουτίζοντας συγχρόνως τη γκάμα των προϊόντων της με μαλλιά, μοτίφ, κορδέλες, τρέσες, κεντήματα και . Επιπλέον, υπερήφανα αναφέρουμε ότι το 2016 ένα νέο κατάστημα άνοιξε στην περιοχή της Καλαμαριάς, Ι. Πασσαλίδη 59, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των πελατών μας, οι οποίοι δεν μπορούν να επισκεφθούν εύκολα το κατάστημά μας στο κέντρο της πόλης Στόχος είναι η σταδιακή ανάπτυξη στο χώρο της λιανικής και σε νέες περιοχές αφού ολοκληρωθούν οι μελέτες που πραγματοποιούνται ήδη. 


Η εταιρία ειδικεύεται σε κουμπιά μόδας και συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες σε όλο τον κόσμο, πετυχαίνοντας με τον τρόπο αυτό μεγάλη ποικιλία από πολυτελή κουμπιά, strass, σμάλτο, πολυεστέρα, οικολογικά κοχύλια, ξύλο και corozzo. Πρόσφατα η εταιρία έχει εντάξει στη γκάμα των προσφερόμενων ειδών και νέα προϊόντα όπως μαλλιά και νήματα. Στόχος της εταιρίας είναι να εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες των συνεργατών της που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το να σχεδιάζουμε και να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των συνεργατών μας, σε κάθε περίοδο μας κατέστησε κορυφαίους στον κλάδο που δραστηριοποιούμαστε 9 δεκαετίες. 


Ο Θωμάς Γιαννόπουλος είναι υπεύθυνος της εταιρίας και μαζί με όλο το προσωπικό έχουν σαν πρώτο στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών - συνεργατών της εταιρίας που μέχρι τώρα υλοποιείται με πολύ μεγάλη επιτυχία. 

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΙ

Μείνετε ενημερωμένοι με το μηνιαίο μας newsletter