ΒΕΤΑ

Διεύθυνση: 44η & 47η ΒΙΟ.ΠΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
Πόλη: ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 2102484955
Fax: 2102482150
E-mail: info@betapro.gr
URL: www.betapro.gr

Η εταιρεία Β.Ε.ΤΑ, Βιοτεχνία Ελαστικών ΤΑινιών όπως ονομάστηκε απο τον ιδρυτή της Εμμανουήλ Ρούσση, ξεκίνησε την δραστηριότητας στο χώρο της κλωστουφαντουργίας το 1980. Με γνώμονα την μεθοδικότητα και την εργατικότητα κάταφερε να εισβάλει δυναμικά στο χώρο.

Ξεκινώντας απο την παραγωγή ελαστικών ταινιών για εσώρουχα, ρούχα, μαγιό η εταιρεία με τα χρόνια εξελίχτηκε και σε άλλα είδη και αξεσουάρ όπως κορδόνια, σατέν κορδέλα, τρέσες, ετικέτες, μεταλλικά αξεσουάρ, κρόσιακ.α καταφέρνοντας ετσι να καλύψει τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών στο χώρο του ρούχου και όχι μόνο, με αποτέλεσμα η εταιρεία Β.Ε.ΤΑ να κατέχει αυτήν την στιγμή ηγετική θέση σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Σε ένα αρτιο περιβάλλον με ποικιλία μηχανημάτων από Αργαλειά, Ετικετομηχανές, Πλεκτομηχανές, Τρεσσομηχανές, Κορδονομηχανές, Κροσσομηχανές κ.α. με έμπειρο προσωπικό και άριστη τεχνογνωσία διαθέτουμε προτότυπα κ άριστα προϊόντα αντάξια των απαιτήσεων της σημερινής αγοράς.
Μετά απο 34 χρόνια εμπειρίας, σε Ελλάδα και Εξωτερικό, η εταιρεία Β.Ε.ΤΑ μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε ιδέα και να μετατρέψει ένα απλό σχέδιο σε ένα άριστο προϊόν ελληνικής κατασκευής.
Προτεραιότητα μας, η άριστη ποιότητα των προϊόντων και η ταχεία εξυπηρέτηση, στις πιο χαμηλές και ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΒΕΤΑ

Μείνετε ενημερωμένοι με το μηνιαίο μας newsletter