Σας ενημερώνουμε ότι η ENTERPRISE GREECE θα ενισχύσει οικονομικά την συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων ένδυσης στις διεθνείς εκθέσεις MAGIC-PROJECT LAS VEGAS FEB 2026 & COTERIE-MAGIC NEW YORK FEB 2026.
Η περιγραφή της διαδικασίας συμμετοχής, μέσω της Enterprise Greece, καθώς και τελικά κόστη συμμετοχής μπορείτε να δείτε εδώ.
Σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ένδυσης - Κλωστοϋφαντουργίας EURATEX, το 2025 η ευρωπαϊκή βιομηχανία συνέχισε να αντιμετωπίζει..
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η MINERVA συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη στην Αττική με το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος στη Ζωγράφου, φτάνοντας πλέον τα δέκα σημεία πώλησης στην Αθήνα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Με τη νέα σεζόν προ των πυλών, έρχεται και η στιγμή να σκεφτούμε πιο ελαφριά, ευέλικτα ρούχα, έτοιμα να ακολουθήσουν τον ασταμάτητο ρυθμό των παιδιών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο ΣΕΠΕΕ σας εύχεται ολόψυχα Καλό Πάσχα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ