3D Fashion Summit

07 May 2021

Το Τμήμα Δημιουργικού Σχεδιασμού & Ένδυσης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής & Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ) διοργανώνουν ενημερωτική τηλεδιάσκεψη, την Πέμπτη 20 Μαΐου, με θέμα τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ενδυμάτων σε περιβάλλον 3D.

Η διαδικασία σχεδιασμού και ανάπτυξης προϊόντων ένδυσης σε τρεις διαστάσεις, έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη για την αντιμετώπιση προκλήσεων, ειδικά κατά την περίοδο της πανδημίας. Παρά τα σημαντικά οφέλη η αξιοποίηση αυτών των εργαλείων δεν έχει την αποδοχή που θα περίμενε κανείς, ιδιαίτερα εάν λάβει υπόψη ότι πέρα από τα οικονομικά οφέλη κατά την ανάπτυξη νέων προϊόντων, προσφέρουν και εξαιρετικό οπτικό υλικό π.χ, για e-shops, B2B & B2C.

Ποιος είναι ο ορισμός του 3D?  Πώς εντάσσουμε το 3D modelling στις υπόλοιπες ψηφιακές διαδικασίες μιας επιχείρησης? Ποιες λύσεις υπάρχουν στην Ελλάδα? Πώς έχουν λειτουργήσει επιτυχώς σε άλλους οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό? Πώς αξιολογείται το 3D asset και από ποιους? Ποιες είναι οι μελλοντικές τάσεις?

Αυτά και άλλα ερωτήματα θα απαντηθούν κατά την διάρκεια των ομιλιών-παρουσιάσεων από τους εκπροσώπους όλων των εταιριών που παρέχουν αντίστοιχες υπηρεσίες και προϊόντα στην Ελλάδα.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στη διεύθυνση https://forms.gle/RiAUwZ2XzsATE4V48 και θα λάβουν στο email τους το link συμμετοχής.

 

 



3D Fashion Summit

ΝΕΑ & ΤΑΣΕΙΣ

Η πορεία της ευρωπαϊκής βιομηχανίας Ένδυσης - Κλωστοϋφαντουργίας το πρώτο τρίμηνο του 2026

Η πορεία της ευρωπαϊκής βιομηχανίας Ένδυσης - Κλωστοϋφαντουργίας το πρώτο τρίμηνο του 2026

July 08, 2026
| GREEK FASHION

Σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ένδυσης - Κλωστοϋφαντουργίας EURATEX, το πρώτο τρίμηνο του 2026 η ευρωπαϊκή βιομηχανία συνέχισε να ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από σήμερα τέλος 3 ευρώ στα μικροδέματα

Από σήμερα τέλος 3 ευρώ στα μικροδέματα

July 01, 2026
| GREEK FASHION

Ο ΣΕΠΕΕ εκφράζει την ικανοποίησή του για την κατάργηση της απαλλαγής de minimis για μικροδέματα, από τρίτες χώρες, αξίας κάτω των 150 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μικρή άνοδος στις εξαγωγές ένδυσης το πρώτο τετράμηνο του 2026

Μικρή άνοδος στις εξαγωγές ένδυσης το πρώτο τετράμηνο του 2026

June 18, 2026
| GREEK FASHION

Σύμφωνα με στοιχεία του ΣΕΠΕΕ, το πρώτο τετράμηνο του 2026 καταγράφηκε μικρή άνοδος στις εξαγωγές ενδυμάτων της χώρας μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
5 πράγματα που πρέπει να θυμούνται οι εργοδότες για τις καλοκαιρινές άδειες!

5 πράγματα που πρέπει να θυμούνται οι εργοδότες για τις καλοκαιρινές άδειες!

June 16, 2026
| GREEK FASHION

Η περίοδος των θερινών αδειών έχει ξεκινήσει και είναι η κατάλληλη στιγμή να ελέγξετε εάν ο προγραμματισμός σας είναι συμβατός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε ενημερωμένοι με το μηνιαίο μας newsletter