Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου TEX-MED ALLIANCE στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος ο ΣΕΠΕΕ, διοργανώνεται το 2ο ανοικτό φόρουμ για την κυκλική οικονομία στην αλυσίδα ένδυσης – κλωστοϋφαντουργίας.
Το φόρουμ θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη 8 Ιουνίου, στο χρονικό διάστημα από 11:00 ως 13:30 (ώρα Ελλάδας).
Στο πρώτο μέρος του φόρουμ θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές κυκλικής οικονομίας σε ευρωπαϊκές επιχειρήσεις του κλάδου.
Στο δεύτερο μέρος θα παρουσιαστεί η έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας Leftovers (στοκ νημάτων – υφασμάτων και αξεσουάρ ένδυσης) που έχει ως στόχο την προώθηση των εν λόγω προϊόντων.
Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το φόρουμ θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή κάνοντας εγγραφή εδώ.
Κατεβάστε το πρόγραμμα του φόρουμ
Σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ένδυσης - Κλωστοϋφαντουργίας EURATEX, το τρίτο τρίμηνο του 2024 η ευρωπαϊκή βιομηχανία παρέμεινε σε πτωτική
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣας ενημερώνουμε ότι το Enterprise Greece διοργανώνει την συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων στη Διεθνή Έκθεση SI SPOSAITALIA COLLEZIONI 2025 που θα διεξαχθεί
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣας ενημερώσουμε ότι ανακοινώθηκε η προδημοσίευση της δράσης «Εξωστρέφεια Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων», του Προγράμματος ΕΣΠΑ «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ πρωτοβουλία EUCOTTON ολοκληρώνει τον πρώτο τριετή κύκλο δράσεων προώθησης σε Ελλάδα, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία ξεπερνώντας κατά πολύ τους
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ