NICOLAS FASHION GROUP

NICOLAS FASHION GROUP

www.nicolasfashion.gr tel:2106100051

NICOLAS FASHION GROUP

Διεύθυνση: ΧΕΛΜΟΥ 20, ΜΑΡΟΥΣΙ
Πόλη: ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 2106100051
Fax: 2106100319
E-mail: info@nicolasfashion.gr
URL: www.nicolasfashion.gr

Συνώνυμο της εταιρικής ένδυσης εδώ και τριάντα χρόνια.

Κρατικοί Οργανισμοί καθώς και Εταιρείες καταξιωμένες μέσα στον ελληνικό χώρο έχουν εμπιστευθεί και συνεχίζουν να εμπιστεύονται στην Εταιρία μας το ντύσιμό των στελεχών και των υπαλλήλων τους.

Βασικοί μας πελάτες,

Ξενοδοχεία , Νοσοκομεία / Διαγνωστικά ιατρεία, Αεροπορικές εταιρείες, Ναυτιλιακές εταιρείες, Εταιρείες Λιανικής πώλησης, Εταιρείες Secutity, Εταιρείες πετρελαιοειδών, Σχολεία / Δημόσιοι οργανισμοί , Μεταφορικές εταιρίες κ.λ.π.

Επιλέγοντας τη Nicolas Fashion Group κερδίζετε:

Αξιοπιστία
Λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερές ανάγκες σας
Ανταγωνιστικές τιμές
Ταχύτητα εκτέλεσης της παραγγελίας
Κατασκευή ενδυμάτων επί μέτρο.
Επιδιόρθωση και μεταποίηση των προϊόντων στο χώρο μας
Διάρκεια στην εξυπηρέτηση (After sales service)
Υπευθυνότητα στην τήρηση των προδιαγραφών
Εγγύηση ποιότητας ραφής και υφάσματος.
Stock και άμεση εκτέλεση επαναληπτικών παραγγελιών.

Δίνουμε την καλύτερη λύση σε κάθε ανάγκη επαγγελματικής ένδυσης.

Εξατομικευμένες λύσεις επαγγελματικής ένδυσης.

Η Nicolas Fashion Group είναι σε θέση να προμηθεύσει με ρούχα εργαζομένων όλες τις εταιρείες ανεξαρτήτως μεγέθους, από την εταιρεία που απασχολεί έναν εργαζόμενο έως την εταιρεία που απασχολεί δεκάδες χιλιάδες εργαζομένους. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της εταιρείας σας, είμαστε σίγουροι ότι έχουμε τη λύση που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας βάθος χρόνου.

Η ομάδα μας με το εξαιρετικά εξειδικευμένο της προσωπικό έχει εργαστεί πάνω σε πολυάριθμες και ποικίλες λύσεις επαγγελματικής ένδυσης για εταιρείες όλων των ειδών και των μεγεθών.

Ως μία συμπαγής ,αλλά ευέλικτη εταιρεία, είμαστε σε θέση να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας, έτσι ώστε να καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες. Δεν υποστηρίζουμε τη μία ενιαία λύση για όλους, καθώς η εμπειρία μάς δίδαξε ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Προσβλέπουμε πάντα σε μια καλή συνεργασία με τους πελάτες μας προκειμένου να κατανοήσουμε τι αναζητούν από τον προμηθευτή ρουχισμού τους. Στη συνέχεια προσφέρουμε τις συμβουλές μας και την εξειδίκευση μας με στόχο την επίτευξη των κοινών μας στόχων.

NICOLAS FASHION GROUP

Μείνετε ενημερωμένοι με το μηνιαίο μας newsletter