ΜΕΤΑΞΙ

ΜΕΤΑΞΙ

www.tsiakiris.gr tel:2531025035

ΜΕΤΑΞΙ

Διεύθυνση: 4ο ΧΛΜ.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ-ΞΑΝΘΗΣ
Πόλη: ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Τηλ.: 2531025035
Fax: 2531031002
E-mail: info@tsiakiris.gr
URL: www.tsiakiris.gr

Η Μεταξουργία ΤΣΙΑΚΙΡΗ βρίσκεται κοντά σας από το 1954 με γνήσια μεταξωτά προϊόντα βγαλμένα από τη Σουφλιώτικη παράδοση και με τη συνεχή δημιουργία νέων. Η παλαιότερη και μεγαλύτερη σήμερα επιχείρηση μεταξωτών ειδών στην Ελλάδα προσφέρει τόσο στους εμπορικούς της συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, όσο και στους επισκέπτες των καταστημάτων της την μεγαλύτερη σειρά μεταξωτών.

Αποτέλεσε για πάρα πολλά χρόνια τον βασικό προμηθευτή όλων των επιχειρήσεων ένδυσης στην Ελλάδα που δημιουργούσαν ρούχα από μετάξι, όλων των επιχειρήσεων που έφτιαχναν μεταξωτά κεντήματα, αλλά και των καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα που ήθελαν να έχουν μεταξωτά είδη αξιόπιστης προέλευσης και ποιότητας.

Παρά την κρίση που δημιουργήθηκε στον κλάδο τη δεκαετία του 90 λόγω της αθρόας εισαγωγής φθηνών ειδών από Κίνα και Ινδία, αλλά και την εξάπλωση τεχνιτών ινών, όπως το ραιγιόν, η Εταιρεία με συνεχείς επενδύσεις και παραγωγή νέων προϊόντων, κατάφερε όχι μόνο να κρατηθεί, αλλά και να αναπτυχθεί. Εδώ και μερικά χρόνια έχει επεκταθεί και στο χώρο της λιανικής με τα καταστήματα "Μετάξι", που είναι είτε ιδιόκτητα, είτε με franchise.

Αποτελείται από ένα υφαντουργείο μεταξωτών υφασμάτων, το μεγαλύτερο από τα 2-3 που υπάρχουν (όλα στο Σουφλί), και ακόμη από σύγχρονο βαφείο-φινιριστήριο μεταξωτών υφασμάτων και τυποβαφείο.

Τα τελευταία χρόνια, είναι η μόνη ελληνική επιχείρηση κλωστοϋφαντουργίας, που πέρασε και στην ψηφιακή εκτύπωση. Έτσι διανοίγονται όλες οι δυνατότητες, που προσφέρει σήμερα η ψηφιακή τεχνολογία: Άπειρα χρώματα, ποικιλία σχεδίων, συνεχής ανανέωση.

ΜΕΤΑΞΙ

Μείνετε ενημερωμένοι με το μηνιαίο μας newsletter