ΠΕΤΡΙΔΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΔΡΑΓΟΥΜΗ 50
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ.: 2310226919
Fax: 2310238229
E-mail: info@petridis.net.gr
URL: www.petridis.net.gr

Η εταιρία ΓΡ. ΠΕΤΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ. εξειδικεύεται  στην εισαγωγή και εμπορία ραπτομηχανών βιομηχανικής χρήσης από το 1975 προσφέροντας αξιόπιστες αλλά και μοναδικές λύσεις στους πελάτες της.

Με βασική φιλοσοφία την παροχή ραπτομηχανών με δεδομένη εγγύηση ποιότητας και παράλληλα την υποστήριξη των πελατών της στο μέγιστο, η εταιρία κατάφερε να εδραιωθεί στο χώρο και να βρίσκεται πάντα σε συνεχή παρακολούθηση των νέων τάσεων της τεχνολογίας αλλά και των αυξανόμενων απαιτήσεων της αγοράς.

Η εταιρία ΓΡ. ΠΕΤΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ έχοντας ως μοναδικό στόχο την αποδοτικότερη παραγωγική διαδικασία των πελατών της, προσφέρει υπηρεσίες service και συντήρησης από το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Το service πραγματοποιείται στον χώρο της εγκατάστασης της ραπτομηχανής και έχει ώς στόχο την άμεση ανταπόκριση και επίλυση του ζητήματος στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία ΓΡ. ΠΕΤΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ δραστηριοποιείται και στο χώρο των οικιακών ραπτομηχανών, αλλά και στις μεταχειρισμένες ραπτομηχανές. Στις αποθήκες της εταιρείας θα μπορέσετε να βρείτε μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων ραπτομηχανών σε άριστη κατάσταση.

ΠΕΤΡΙΔΗΣ

Μείνετε ενημερωμένοι με το μηνιαίο μας newsletter