Τις νέες της συλλογές παρουσίασε η NIKOLIS FASHION GROUP

30 November 2018

H Nikolis Fashion Group ξεκινά και πάλι εντυπωσιακά τη σεζόν λανσάροντας τις νέες της συλλογές BROKERS, CAMARO και SOGO, φθινόπωρο-χειμώνας 2018-19!

Οι συλλογές αυτές αποτελούνται από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων με σκοπό να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Casual, smart casual και formal προϊόντα απαρτίζουν τα 3 εμπορικά σήματα της Nikolis Fashion Group που έχουν σκοπό να προσελκύσουν ένα μεγάλο κομμάτι του αγοραστικού κοινού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Νέες τάσεις με πιο σκούρα χρώματα, 'minimal' γραμμές και 'comfort' σχέδια που προσδίδουν μια διάθεση άνεσης και φινέτσας είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που κατευθύνουν τις νέες κολεξιόν της εταιρείας που προβάλλεται στην αγορά με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές!

Πέρα από τα σταθερά της πλάνα, η Nikolis Fashion Group προχωρά επιτυχημένα στην ανανέωση μιας μεγάλης συνεργασίας με την εταιρεία ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς θα δημιουργήσει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη νέα επίσημη εμφάνιση της επαγγελματικής ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ καθώς και των υπόλοιπων διοικητικών παραγόντων της. Με τον τρόπο αυτό, το κοστούμι του σήματος BROKERS φιλοδοξεί να εισάγει στον αθλητικό χώρο την τελευταία λέξη της μόδας στην επίσημη ένδυση.

Παράλληλα με τη νέα αυτή συνεργασία, η Nikolis Fashion Group δημιουργεί νέους ορίζοντες όσον αφορά στην εξαγωγή των συλλογών της στο εξωτερικό. Καθώς είναι μια από τις ελληνικές εταιρείες που ανταποκρίθηκε θετικά στη νέα τάση του 'fast fashion', πήρε δυναμικά μέρος στην έκθεση μόδας 'Μomad-Ifema Fashion Trade Show' στην Ισπανία παρουσιάζοντας επιτυχημένα τα νέα της σχέδια. Μέσα στα άμεσα μελλοντικά της πλάνα είναι η συμμετοχή της σε διάφορες ευρωπαϊκές εκθέσεις μόδας με στόχο την επέκταση του δικτύου των εξαγωγών της τόσο σε επίπεδο χονδρικής όσο και σε επίπεδο λιανικής μέσω της ηλεκτρονικής της πλατφόρμας!

Μέσα στις επόμενες ημέρες η Nikolis Fashion Group εγκαινιάζει την αναβάθμιση της πλατφόρμας για το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.brokersjeans.com, το οποίο αποσκοπεί να προσφέρει ένα πολύ πιο φιλικό περιβάλλον στο χρήστη παρέχοντας επιπλέον επιλογές και πληροφορίες σχετικά με το προϊόν που θέλει να αγοράσει. Η εταιρεία αναγνωρίζει τη σημαντικότητα και την επιρροή των ηλεκτρονικών εφαρμογών και των κοινωνικών δικτύων στην τελική απόφαση αγοράς των καταναλωτών και για το λόγο αυτό στοχεύει στην άμεση διαμόρφωση των συστημάτων της ώστε να παρέχει όσο το δυνατόν πληρέστερες πληροφορίες σε κάθε ενδιαφερόμενο!

 

 Τις νέες της συλλογές παρουσίασε η NIKOLIS FASHION GROUP

ΝΕΑ & ΤΑΣΕΙΣ

Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών της Προσκοπικής Στολής

Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών της Προσκοπικής Στολής

July 17, 2019
| GREEK FASHION

Σας ενημερώνουμε ότι το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (Σ.Ε.Π.) έχει προκηρύξει ανοιχτό διαγωνισμό για την κατασκευή και προμήθεια ειδών της Προσκοπικής Στολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η MAYORAL ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ABEL & LULA, ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ

Η MAYORAL ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ABEL & LULA, ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ

July 17, 2019
| GREEK FASHION

Η ομάδα της Mayoral που ασχολείται με το σχεδιασμό, την παραγωγή, και τη διανομή παιδικής μόδας σε πάνω από 100 χώρες παρουσιάζει τη νέα συλλογή Abel & Lula

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ENERGIERS

ENERGIERS

July 09, 2019
| GREEK FASHION

Η Energiers ΑΕ, μια αμιγώς ελληνική εταιρία, διανύει το 39ο έτος στην ελληνική και παγκόσμια αγορά της παιδικής ένδυσης. Ακολουθώντας πιστά το τρίπτυχο Μόδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Body Positivity & Fashion πάνε μαζί;

Body Positivity & Fashion πάνε μαζί;

July 05, 2019
| GREEK FASHION

Φυσικά και ναι- και η MAT Fashion είναι η απόδειξη, καθώς την τελευταία σεζόν κάνει μεγάλα βήματα και στις δύο κατευθύνσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε ενημερωμένοι με το μηνιαίο μας newsletter