Τις νέες της συλλογές παρουσίασε η NIKOLIS FASHION GROUP

30 November 2018

H Nikolis Fashion Group ξεκινά και πάλι εντυπωσιακά τη σεζόν λανσάροντας τις νέες της συλλογές BROKERS, CAMARO και SOGO, φθινόπωρο-χειμώνας 2018-19!

Οι συλλογές αυτές αποτελούνται από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων με σκοπό να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Casual, smart casual και formal προϊόντα απαρτίζουν τα 3 εμπορικά σήματα της Nikolis Fashion Group που έχουν σκοπό να προσελκύσουν ένα μεγάλο κομμάτι του αγοραστικού κοινού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Νέες τάσεις με πιο σκούρα χρώματα, 'minimal' γραμμές και 'comfort' σχέδια που προσδίδουν μια διάθεση άνεσης και φινέτσας είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που κατευθύνουν τις νέες κολεξιόν της εταιρείας που προβάλλεται στην αγορά με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές!

Πέρα από τα σταθερά της πλάνα, η Nikolis Fashion Group προχωρά επιτυχημένα στην ανανέωση μιας μεγάλης συνεργασίας με την εταιρεία ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς θα δημιουργήσει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη νέα επίσημη εμφάνιση της επαγγελματικής ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ καθώς και των υπόλοιπων διοικητικών παραγόντων της. Με τον τρόπο αυτό, το κοστούμι του σήματος BROKERS φιλοδοξεί να εισάγει στον αθλητικό χώρο την τελευταία λέξη της μόδας στην επίσημη ένδυση.

Παράλληλα με τη νέα αυτή συνεργασία, η Nikolis Fashion Group δημιουργεί νέους ορίζοντες όσον αφορά στην εξαγωγή των συλλογών της στο εξωτερικό. Καθώς είναι μια από τις ελληνικές εταιρείες που ανταποκρίθηκε θετικά στη νέα τάση του 'fast fashion', πήρε δυναμικά μέρος στην έκθεση μόδας 'Μomad-Ifema Fashion Trade Show' στην Ισπανία παρουσιάζοντας επιτυχημένα τα νέα της σχέδια. Μέσα στα άμεσα μελλοντικά της πλάνα είναι η συμμετοχή της σε διάφορες ευρωπαϊκές εκθέσεις μόδας με στόχο την επέκταση του δικτύου των εξαγωγών της τόσο σε επίπεδο χονδρικής όσο και σε επίπεδο λιανικής μέσω της ηλεκτρονικής της πλατφόρμας!

Μέσα στις επόμενες ημέρες η Nikolis Fashion Group εγκαινιάζει την αναβάθμιση της πλατφόρμας για το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.brokersjeans.com, το οποίο αποσκοπεί να προσφέρει ένα πολύ πιο φιλικό περιβάλλον στο χρήστη παρέχοντας επιπλέον επιλογές και πληροφορίες σχετικά με το προϊόν που θέλει να αγοράσει. Η εταιρεία αναγνωρίζει τη σημαντικότητα και την επιρροή των ηλεκτρονικών εφαρμογών και των κοινωνικών δικτύων στην τελική απόφαση αγοράς των καταναλωτών και για το λόγο αυτό στοχεύει στην άμεση διαμόρφωση των συστημάτων της ώστε να παρέχει όσο το δυνατόν πληρέστερες πληροφορίες σε κάθε ενδιαφερόμενο!

 

 Τις νέες της συλλογές παρουσίασε η NIKOLIS FASHION GROUP

ΝΕΑ & ΤΑΣΕΙΣ

Ενημερωτική συνάντηση για την 5η Πρόσκληση του Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας  Interreg V-A Ελλάδα - Βουλγαρία 2014-2020 για Επιχειρήσεις

Ενημερωτική συνάντηση για την 5η Πρόσκληση του Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Interreg V-A "Ελλάδα - Βουλγαρία 2014-2020" για Επιχειρήσεις

May 10, 2019
| GREEK FASHION

Ο ΣΕΠΕΕ, σε συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Στόχου «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία» (Interreg) διοργανώνουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εξαιρετικό ξεκίνημα για τις εξαγωγές ένδυσης το 2019

Εξαιρετικό ξεκίνημα για τις εξαγωγές ένδυσης το 2019

April 23, 2019
| GREEK FASHION

Σύμφωνα με στοιχεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής & Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ), εξαιρετικά ξεκίνησαν το 2019 οι εξαγωγές ελληνικών ενδυμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΝΕA ΚΑΤΑΣΤΗΜΑTA MAISON MARASIL σε ΚΥΠΡΟ, ΛΙΒΑΝΟ & ΣΕΡΒΙΑ

ΝΕA ΚΑΤΑΣΤΗΜΑTA MAISON MARASIL σε ΚΥΠΡΟ, ΛΙΒΑΝΟ & ΣΕΡΒΙΑ

April 22, 2019
| GREEK FASHION

Τρία νέα καταστήματα ήρθαν να προστεθούν στα σημεία της αλυσίδας Maison Marasil. Η επιτυχημένη πορεία της Maison Marasil στην Κύπρο επισφραγίζεται με το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμμετοχή του ΣΕΠΕΕ στη MOMAD, 12-14 Σεπτεμβρίου 2019

Συμμετοχή του ΣΕΠΕΕ στη MOMAD, 12-14 Σεπτεμβρίου 2019

April 08, 2019
| GREEK FASHION

Ο ΣΕΠΕΕ θα οργανώσει τη συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων στην μεγαλύτερη έκθεση μόδας της Ισπανίας, την MOMAD.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε ενημερωμένοι με το μηνιαίο μας newsletter