Μετά από απουσία πολλών ετών η Ελλάδα είναι παρούσα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ένδυσης – Κλωστοϋφαντουργίας (EURATEX), ενός οργανισμού που παίζει ιδιαίτερα καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση της ευρωπαϊκής πολιτικής και στρατηγικής για τους συγκεκριμένους κλάδους.
Ο πρόεδρος του ΣΕΠΕΕ Βασίλης Μασσέλος εκλέχθηκε στο νέο Διοικητικό συμβούλιο της EURATEX στην διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του οργανισμού που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλες τον προηγούμενο μήνα.
Η διάρκεια της θητείας του νέου συμβουλίου της EURATEX είναι διετής, ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2024 και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2026.
Στην διάρκεια αυτών των δύο ετών δίδεται η ευκαιρία πιο ενεργούς συμμετοχής της χώρας μας στη διαμόρφωση των θέσεων των κλάδων μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και η δυνατότητα καλύτερης και αμεσότερης ενημέρωσης των μελών για τις επικείμενες εξελίξεις.
Σας ενημερώσουμε για μια σημαντική νομοθετική τροποποίηση που ψηφίσθηκε πρόσφατα και αφορά τον υπολογισμό των ασφαλιστικών εισφορών στις προσαυξήσεις..
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΟ Πρόεδρος Πάρις Τσογκαρλίδης και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης στα πλαίσια του Money Show 2025 σας προσκαλούν
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΟ Μηχανισμός Υποστήριξης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (One Stop Liaison Office) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με την υποστήριξη του Συνδέσμου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΜε λύπη σας ενημερώνουμε ότι απεβίωσε ο Παύλος Χατζηπαυλίδης,, ιδρυτής της εταιρίας PINK WOMAN, μετά από μακρά ασθένεια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ