Η MAYORAL ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ABEL & LULA, ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ

17 July 2019

Η ομάδα της Mayoral που ασχολείται με το σχεδιασμό, την παραγωγή, και τη διανομή παιδικής μόδας σε πάνω από 100 χώρες παρουσιάζει τη νέα συλλογή Abel & Lula για ξεχωριστές περιστάσεις. Η συλλογή που έχει δημιουργηθεί εξ ολοκλήρου από τη δική της σχεδιαστική ομάδα στην Ισπανία, διατηρεί τον αυθορμητισμό που χαρακτηρίζει τα παιδιά και έχει ως βασικό στοιχείο το χρώμα.

Η εταιρεία Mayoral δημιούργησε τη νέα αυτή συλλογή δίνοντας μεγάλη προσοχή στα χρώματα. Είναι ιδανική για κομψό ντύσιμο σε ιδιαίτερες περιστάσεις χωρίς να χάνεται ο αυθορμητισμός που χαρακτηρίζει τα παιδιά.

Mayoral) είναι μια συλλογή χαρούμενη, με χρώματα, ανάλαφρη και κομψή. Πρόκειται για μία συλλογή Premium, με εντυπωσιακά σχέδια τα οποία συνδυάζουν εξαιρετική ποιότητα υφασμάτων και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Στην νέα συλλογή συγκλίνουν η παράδοση, τα μοντέρνα σχέδια και η καινοτομία. Για τους γονείς που απολαμβάνουν την διαδικασία της προετοιμασίας με τα παιδιά τους κάνοντας τις ξεχωριστές περιστάσεις να αποτελούν αξέχαστες στιγμές, η νέα αυτή συλλογή είναι εξαιρετικά λαμπερή, πλούσια σε αποχρώσεις, σχέδια και υφάσματα για να ντύνονται τα παιδιά με ρούχα ανάλαφρα και χρωματιστά.

Πρόκειται για μια συλλογή με minimal σχεδιασμό και απλές γραμμές που ξεχωρίζει για τα ανάλαφρα σχέδια και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Στη συλλογή αυτή μπορείτε να βρείτε πολλά είδη διαφορετικών υφασμάτων. Εκτός από τα χρώματα, η συλλογή έχει υφάσματα που ξεχωρίζουν: ζακάρ με μεταλλιζέ κλωστές, fil coupé, πλουμετί, σατέν και πούλιες. Η νέα συλλογή της Mαyoral κάνει τις ιδιαίτερες στιγμές ακόμα πιο ξεχωριστές.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.abelandlula.com για να δείτε τη νέα συλλογή της Mayoral.

 Η MAYORAL ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ABEL & LULA, ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ

ΝΕΑ & ΤΑΣΕΙΣ

Συνάντηση ΣΕΠΕΕ με τον  υπουργό ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη

Συνάντηση ΣΕΠΕΕ με τον υπουργό ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη

August 09, 2019
| GREEK FASHION

Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη είχαν στις 9 Αυγούστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
2o  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ «MAISON MARASIL» ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ

2o ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ «MAISON MARASIL» ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ

July 24, 2019
| GREEK FASHION

Το 2ο κατάστημα Maison Marasil στη πανέμορφη Σερβία άνοιξε η ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΕ! Μετά την κεντρική συμφωνία με Master Franchise, στο χώρο του Retail, και την επιτυχ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών της Προσκοπικής Στολής

Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών της Προσκοπικής Στολής

July 17, 2019
| GREEK FASHION

Σας ενημερώνουμε ότι το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (Σ.Ε.Π.) έχει προκηρύξει ανοιχτό διαγωνισμό για την κατασκευή και προμήθεια ειδών της Προσκοπικής Στολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ENERGIERS

ENERGIERS

July 09, 2019
| GREEK FASHION

Η Energiers ΑΕ, μια αμιγώς ελληνική εταιρία, διανύει το 39ο έτος στην ελληνική και παγκόσμια αγορά της παιδικής ένδυσης. Ακολουθώντας πιστά το τρίπτυχο Μόδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε ενημερωμένοι με το μηνιαίο μας newsletter