Η BSB στηρίζει το “Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος”

16 November 2022

Με αφορμή την υποδοχή του νέου έτους, 23 πρωτοπόρα brands, σχεδιαστές και καλλιτέχνες από την Ελλάδα, εμπνεόμενοι από το Αστέρι της Ευχής του “Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος”, δημιουργούν 23 ξεχωριστές προτάσεις Χριστουγεννιάτικων δώρων με ένα και μόνο στόχο: να προσφέρουν την ευκαιρία σε παιδιά που βρίσκονται σε προσωρινές ή χρόνιες θεραπείες να ονειρευτούν ξανά και να επιστρέψουν στην παιδικότητα τους.

Για την BSB, ο παράγοντας της συνεισφοράς αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αρχές και είναι πολλές οι δράσεις κοινωνικής ευθύνης που έχει αναλάβει η εταιρεία μόδας στην ιστορία της, ενισχύοντας με σεβασμό και ευαισθησία στις ανθρώπινες αξίες, το πολύτιμο έργο διάφορων συλλόγων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών.  

Το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο, το πάθος για τη μόδα και η αγάπη για την τέχνη είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη Σοφία Μπιθαρά – Πρόεδρο & Καλλιτεχνική Διευθύντρια της BSB – και την οδηγούν στην υλοποίηση ενεργειών που είναι πρωτότυπες και δημιουργικές με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η ίδια έχει δηλώσει για το έργο του “Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος” το οποίο γνωρίζει και στηρίζει επί σειρά ετών:

«Σέβομαι και εκτιμώ το έργο του Make A Wish και την ύστατη προσπάθεια που καταβάλει για την εκπλήρωση των παιδικών ευχών. 

Οι ευχές δεν είναι απλά ευχές… είναι η δύναμη και το κουράγιο στη δύσκολη μάχη που δίνουν αυτά τα παιδιά και μάλιστα σε τόσο ευαίσθητες και τρυφερές ηλικίες. Η παιδικότητα τους δεν πρέπει να χάνεται καθώς αποτελεί την κινητήριο δύναμη για να ξεπερνούν τα εμπόδια και να κερδίζουν πίσω τη ζωή!»

Κάπως έτσι, η Μόδα συνάντησε για άλλη μια φορά την Τέχνη και η BSB την εικαστικό Αγγελική Αγγελίδη και δημιούργησαν μία limited edition μπλούζα για να ενισχύσουν τον ιερό σκοπό του οργανισμού.

Η δημιουργία που απεικονίζεται πάνω στην μπλούζα, μεταφέρει το μήνυμα της προσφοράς, της ελπίδας, της αλληλεγγύης, της αναγέννησης και της παντοτινής αγάπης. Επιπλέον, μας μεταφέρει στο Πνεύμα των Χριστουγέννων και καλωσορίζει την είσοδο της νέας χρονιάς!  

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εικαστικός Αγγελική Αγγελίδη: «Ξεκινάω με τα χέρια που είναι τα δικά μου χέρια και προσφέρουν ρόδια. Το ρόδι σαν στοιχείο είναι συνδεδεμένο με την λέξη ρόδο, που σημαίνει ΡΟΗ και ΔΥΝΑΜΗ και είναι ο συμβολισμός  της τύχης, της ευτυχίας, της υγείας, της ευημερίας, της αφθονίας και της αιωνιότητας.  Συνήθως να χρησιμοποιώ τα χρώματα ανάλογα με το μήνυμα που θέλω να περάσω! Στο συγκεκριμένο έργο τα χρώματα έχουν πολλούς συμβολισμούς!  Το κόκκινο είναι και το χρώμα της δύναμης και της αγάπης, το μπλε της ηρεμίας και της καθαρής ψυχής, το πράσινο είναι το χρώμα της ελπίδας, της αναγέννησης και της κοινωνικής προσφοράς.  Ο επόμενος συμβολισμός είναι το δέντρο, το οποίο συνδέεται με την πηγή της ζωής, της έμπνευσης και της δημιουργίας.  Η απόχρωση του Χρυσού στο δέντρο, συμβολίζει τον Ήλιο και θεωρείται χρώμα με ιδιαίτερη θετική ακτινοβολία! Τέλος, η αμυγδαλιά είναι το μεγαλύτερο σύμβολο της ελπίδας, ο αφυπνιστής της ζωής!»

Η μπλούζα της BSB για το “Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος”, πωλείται από τις 14/12 στα φυσικά καταστήματα και το e-shop της BSB καθώς και στο e-shop του οργανισμού (www.makeawish.gr).

Δεν χρειάζονται πολλά για να μετατραπεί ένα top σε must have item!  Το συλλεκτικό αυτό φούτερ της BSB, από mix βαμβακερό ζέρσεΐ, με την ιδιαίτερη στάμπα με στρας και πιτσιλιές από χρυσά φύλλα, αποτελεί το πιο ιδανικό Χριστουγεννιάτικο δώρο που μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας και τους αγαπημένους μας για την υποδοχή της νέας χρονιάς!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Η BSB στηρίζει το “Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος”

ΝΕΑ & ΤΑΣΕΙΣ

Η κατανάλωση ενδυμάτων το 2022 στην Ελλάδα

Η κατανάλωση ενδυμάτων το 2022 στην Ελλάδα

October 02, 2023
| GREEK FASHION

Αύξηση κατά 12,7% κατέγραψε το 2022 η συνολική μηνιαία δαπάνη των νοικοκυριών στην Ελλάδα, σύμφωνα με την έρευνα των οικογενειακών προϋπολογισμών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αποδίδει καρπούς η στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στον κλάδο ένδυσης - κλωστοϋφαντουργίας

Αποδίδει καρπούς η στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στον κλάδο ένδυσης - κλωστοϋφαντουργίας

September 27, 2023
| GREEK FASHION

Αποδίδει καρπούς η ενεργός στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέος κώδικας δεοντολογίας

Νέος κώδικας δεοντολογίας

September 20, 2023
| GREEK FASHION

Σας ενημερώνουμε ότι από τον Απρίλιο είναι σε εφαρμογή ο νέος κώδικας δεοντολογίας με τον οποίο ορίζεται το πλαίσιο λειτουργίας των εκπτώσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ημερίδα με θέμα Μόδα 4.0: Καινοτομία στον Σχεδιασμό & την Τεχνολογία

Ημερίδα με θέμα "Μόδα 4.0: Καινοτομία στον Σχεδιασμό & την Τεχνολογία"

September 13, 2023
| GREEK FASHION

Σας ενημερώνουμε ότι το Τμήμα Δημιουργικού Σχεδιασμού & Ένδυσης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος διοργανώνει ημερίδα με θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε ενημερωμένοι με το μηνιαίο μας newsletter