Η BSB στηρίζει το “Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος”

16 November 2022

Με αφορμή την υποδοχή του νέου έτους, 23 πρωτοπόρα brands, σχεδιαστές και καλλιτέχνες από την Ελλάδα, εμπνεόμενοι από το Αστέρι της Ευχής του “Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος”, δημιουργούν 23 ξεχωριστές προτάσεις Χριστουγεννιάτικων δώρων με ένα και μόνο στόχο: να προσφέρουν την ευκαιρία σε παιδιά που βρίσκονται σε προσωρινές ή χρόνιες θεραπείες να ονειρευτούν ξανά και να επιστρέψουν στην παιδικότητα τους.

Για την BSB, ο παράγοντας της συνεισφοράς αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αρχές και είναι πολλές οι δράσεις κοινωνικής ευθύνης που έχει αναλάβει η εταιρεία μόδας στην ιστορία της, ενισχύοντας με σεβασμό και ευαισθησία στις ανθρώπινες αξίες, το πολύτιμο έργο διάφορων συλλόγων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών.  

Το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο, το πάθος για τη μόδα και η αγάπη για την τέχνη είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη Σοφία Μπιθαρά – Πρόεδρο & Καλλιτεχνική Διευθύντρια της BSB – και την οδηγούν στην υλοποίηση ενεργειών που είναι πρωτότυπες και δημιουργικές με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η ίδια έχει δηλώσει για το έργο του “Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος” το οποίο γνωρίζει και στηρίζει επί σειρά ετών:

«Σέβομαι και εκτιμώ το έργο του Make A Wish και την ύστατη προσπάθεια που καταβάλει για την εκπλήρωση των παιδικών ευχών. 

Οι ευχές δεν είναι απλά ευχές… είναι η δύναμη και το κουράγιο στη δύσκολη μάχη που δίνουν αυτά τα παιδιά και μάλιστα σε τόσο ευαίσθητες και τρυφερές ηλικίες. Η παιδικότητα τους δεν πρέπει να χάνεται καθώς αποτελεί την κινητήριο δύναμη για να ξεπερνούν τα εμπόδια και να κερδίζουν πίσω τη ζωή!»

Κάπως έτσι, η Μόδα συνάντησε για άλλη μια φορά την Τέχνη και η BSB την εικαστικό Αγγελική Αγγελίδη και δημιούργησαν μία limited edition μπλούζα για να ενισχύσουν τον ιερό σκοπό του οργανισμού.

Η δημιουργία που απεικονίζεται πάνω στην μπλούζα, μεταφέρει το μήνυμα της προσφοράς, της ελπίδας, της αλληλεγγύης, της αναγέννησης και της παντοτινής αγάπης. Επιπλέον, μας μεταφέρει στο Πνεύμα των Χριστουγέννων και καλωσορίζει την είσοδο της νέας χρονιάς!  

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εικαστικός Αγγελική Αγγελίδη: «Ξεκινάω με τα χέρια που είναι τα δικά μου χέρια και προσφέρουν ρόδια. Το ρόδι σαν στοιχείο είναι συνδεδεμένο με την λέξη ρόδο, που σημαίνει ΡΟΗ και ΔΥΝΑΜΗ και είναι ο συμβολισμός  της τύχης, της ευτυχίας, της υγείας, της ευημερίας, της αφθονίας και της αιωνιότητας.  Συνήθως να χρησιμοποιώ τα χρώματα ανάλογα με το μήνυμα που θέλω να περάσω! Στο συγκεκριμένο έργο τα χρώματα έχουν πολλούς συμβολισμούς!  Το κόκκινο είναι και το χρώμα της δύναμης και της αγάπης, το μπλε της ηρεμίας και της καθαρής ψυχής, το πράσινο είναι το χρώμα της ελπίδας, της αναγέννησης και της κοινωνικής προσφοράς.  Ο επόμενος συμβολισμός είναι το δέντρο, το οποίο συνδέεται με την πηγή της ζωής, της έμπνευσης και της δημιουργίας.  Η απόχρωση του Χρυσού στο δέντρο, συμβολίζει τον Ήλιο και θεωρείται χρώμα με ιδιαίτερη θετική ακτινοβολία! Τέλος, η αμυγδαλιά είναι το μεγαλύτερο σύμβολο της ελπίδας, ο αφυπνιστής της ζωής!»

Η μπλούζα της BSB για το “Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος”, πωλείται από τις 14/12 στα φυσικά καταστήματα και το e-shop της BSB καθώς και στο e-shop του οργανισμού (www.makeawish.gr).

Δεν χρειάζονται πολλά για να μετατραπεί ένα top σε must have item!  Το συλλεκτικό αυτό φούτερ της BSB, από mix βαμβακερό ζέρσεΐ, με την ιδιαίτερη στάμπα με στρας και πιτσιλιές από χρυσά φύλλα, αποτελεί το πιο ιδανικό Χριστουγεννιάτικο δώρο που μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας και τους αγαπημένους μας για την υποδοχή της νέας χρονιάς!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Η BSB στηρίζει το “Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος”

ΝΕΑ & ΤΑΣΕΙΣ

Ο Βασίλης Μασσέλος στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της EURATEX

Ο Βασίλης Μασσέλος στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της EURATEX

July 18, 2024
| GREEK FASHION

Μετά από απουσία πολλών ετών η Ελλάδα είναι παρούσα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ένδυσης – Κλωστοϋφαντουργίας (EURATEX), ενός οργανισμού που

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το ευρωπαϊκό βαμβάκι πολύτιμο εργαλείο της ελληνικής κλωστοϋφαντουργίας για ένα βιώσιμο μέλλον

Το ευρωπαϊκό βαμβάκι πολύτιμο εργαλείο της ελληνικής κλωστοϋφαντουργίας για ένα βιώσιμο μέλλον

July 09, 2024
| GREEK FASHION

Το βαμβάκι αποτελεί το «λευκό χρυσό» της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης. Για τη χώρα μας, το βαμβάκι αποτελεί τη σημαντικότερη βιομηχανική καλλιέργεια,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η νέα luxury Resort Συλλογή από τη mat fashion

Η νέα luxury Resort Συλλογή από τη mat fashion

July 02, 2024
| GREEK FASHION

Η νέα Resort Collection της mat fashion δημιουργήθηκε από πολυτελή υλικά και φυσικά υφάσματα, για τη σύγχρονη γυναίκα που ξέρει πώς να ξεχωρίζει σε κάθε ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Reflexkids.gr – Σ. ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ ΑΒΕΕ

Reflexkids.gr – Σ. ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ ΑΒΕΕ

June 26, 2024
| GREEK FASHION

Η εταιρεία Σ. Χαριτίδης Α.Β.Ε.Ε. κατασκευάζει παιδικά εδώ και 6 δεκαετίες και συνεχίζει να εξελίσσεται δυναμικά και να δημιουργεί τις πιο εμπορικές συλλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε ενημερωμένοι με το μηνιαίο μας newsletter