Εκπαιδευτική Πλατφόρμα ECOTEX

06 March 2020

Εκπαιδευτική Πλατφόρμα ECOTEX

 

Η Εκπαιδευτική Πλατφόρμα του έργου ECOTEX είναι γεγονός!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου ECOTEX του προγράμματος Erasmus+.

Περιλαμβάνει εκπαιδευτικό υλικό με τίτλο «Ειδικός Αειφορίας» και επικεντρώνεται στον κλάδο της ένδυσης - κλωστοϋφαντουργίας.

Το εκπαιδευτικό υλικό περιλαμβάνει 4 ενότητες:

- Διαχείριση Αειφορίας
- Περιβαλλοντική Απόδοση
- Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
- Κυκλική Οικονομία

Το υλικό φιλοξενείται στην εκπαιδευτική πλατφόρμα Udemy στην οποία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν δωρεάν για να έχουν πρόσβαση τόσο στο εκπαιδευτικό υλικό όσο και σε εκπαιδευτικά βίντεο με υπότιτλους και παραδείγματα καλών πρακτικών που έχουν συμπεριληφθεί.

Στην εκπαιδευτική πλατφόρμα μπορούν να έχουν δωρεάν πρόσβαση (έως τις 16 Μαρτίου) τόσο οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις ένδυσης – κλωστοϋφαντουργίας όσο επίσης και φοιτητές και εκπαιδευτικοί σε σχολές μόδας.

Όσοι εγγραφούν στην πλατφόρμα μετά τις 17 Μαρτίου θα έχουν χρέωση, γι’ αυτό κάνετε άμεσα  την εγγραφή σας.

Η πρόσβαση στην εκπαιδευτική πλατφόρμα https://www.udemy.com/course/textilesustainabilityexpert/ είναι εύκολη και υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες εγγραφής και παρακολούθησης. Εναλλακτικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στο site του ΣΕΠΕΕ www.greekfashion.gr και να επιλέξουν το banner του ECOTEX “Sustainability Expert”.

Επίσης οι εκπαιδευόμενοι ελέγχουν τις γνώσεις που αποκτούν μέσω ειδικών τεστ αξιολόγησης για κάθε ενότητα ενώ στο τέλος λαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από τον ΣΕΠΕΕ.

 

 

 Εκπαιδευτική Πλατφόρμα ECOTEX

ΝΕΑ & ΤΑΣΕΙΣ

ΑΙΤΗΜΑ ΑΡΣΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ

ΑΙΤΗΜΑ ΑΡΣΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ

May 26, 2020
| GREEK FASHION

Με νέα επιστολή του προς τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά, τους υπουργούς Οικονομικών κ. Σταϊκούρα , Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη και τον υφυπουργό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οδηγίες καθαρισμού μασκών προσώπου  την εποχή του κορωνοϊού

Οδηγίες καθαρισμού μασκών προσώπου την εποχή του κορωνοϊού

May 20, 2020
| GREEK FASHION

Η Ginetex, διεθνής οργανισμός που αντιπροσωπεύει τα σύμβολα φροντίδας κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, συστήνει οδηγίες καθαρισμού μασκών ώστε να μειωθεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μέτρα πρόληψης & προστασίας των εργαζομένων έναντι του κορωνοϊού

Μέτρα πρόληψης & προστασίας των εργαζομένων έναντι του κορωνοϊού

May 07, 2020
| GREEK FASHION

Σας ενημερώνουμε ότι έχει εκδοθεί η Εγκύκλιος 17312/Δ9.506/2020 του Υπουργείου Εργασίας που αφορά τα μέτρα για την προστασία της υγείας και ασφάλειας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυνατότητα παράτασης της  αναστολής συμβάσεων εργασίας έως 31/5/2020

Δυνατότητα παράτασης της αναστολής συμβάσεων εργασίας έως 31/5/2020

May 04, 2020
| GREEK FASHION

Με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ΠΝΠ της 1/5/2020 οι επιχειρήσεις που έχουν θέσει σε αναστολή τις συμβάσεις εργασίας μέρους ή του συνόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε ενημερωμένοι με το μηνιαίο μας newsletter