Computer Life

06 November 2020

Αγαπητοί μας πελάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020, η Computer Life μεταβιβάζει την δραστηριότητα ERP (PLEXIS SMLXL) στην εταιρεία Entersoft, βάσει ευρύτερης ολοκληρωμένης συνεργασίας. Με την συμφωνία, μεταφέρονται από την Computer Life στην Entersoft τα πνευματικά δικαιώματα του λογισμικού ERP, το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριότητας και η υποστήριξη των πελατών.

Η Computer Life δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της ένδυσης με την ανάπτυξη συστημάτων μηχανογράφησης (ERP) σχεδόν αποκλειστικά για το χώρο της ένδυσης-υπόδησης από το 1985. Το 1990 μπαίνει στο χώρο της υποστήριξης της παραγωγικής διαδικασίας με την αντιπροσώπευση για την Ελλάδα λογισμικών σχεδιασμού του ρούχου, δημιουργίας πατρόν και στρωσιών (CAD), δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη και παραμετροποίηση των λογισμικών αυτών. Παράλληλα επενδύει στην αντιπροσώπευση μιας σειράς συστημάτων υψηλής τεχνολογίας της αυτόματης κοπής (CAM).

Οι εξελίξεις πλέον στον χώρο των ERP και γενικότερα του λογισμικού υποστήριξης των επιχειρηματικών διαδικασιών, είναι ραγδαίες (Cloud, MyData, Marketplaces, Web services, APIs, EDI, 3rd party integrations). Οι επιτυχημένες συνέργειες δίνουν την δυνατότητα για την προσφορά συνδυαστικών λύσεων που βοηθούν στην αντιμετώπιση των προκλήσεων, στην μείωση του κόστους, στην απλοποίηση διαδικασιών, στην πιο ολοκληρωμένη και απλούστερη εποπτεία της εικόνας της εταιρείας και κυρίως στην βελτίωση του business as usual, που σήμερα είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ. Συνεχίζοντας με το ίδιο όραμα και στόχο και με γνώμονα την βέλτιστη πρόταση για την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, η Computer Life επέλεξε την στρατηγική συνεργασία με την Entersoft.

Η Entersoft πρωταγωνιστεί στην αγορά των ERP, CRM, Retail, Mobile, WMS, xVan και Business Intelligence λύσεων, τα οποία είναι σχεδιασμένα στην πιο σύγχρονη πλατφόρμα .ΝΕΤ της Microsoft και διαθέσιμα για εγκατάσταση σε τοπική υποδομή ή στο Cloud, με άδεια χρήσης ή και ως υπηρεσία Software as a Service (SaaS).

Το λογισμικό ERP (PLEXIS SMLXL), εδώ και 23 έτη (σαν συνέχεια του επιτυχημένου Textilife), ειδικεύεται σε διαδικασίες παραγωγής, χονδρικής, λιανικής και εξαγωγών για ενδύματα και γούνες. Σήμερα έχει περισσότερες από 150 ενεργές (υπό υποστήριξη) εταιρείες, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα. Σε κάποιες από αυτές ο κύκλος ζωής του προϊόντος ξεκινάει από την προμήθεια και την πλοκή του νήματος και φτάνει στον πελάτη λιανικής. Ενσωματώνει εμπειρία, best practices και γνώση ενός κλάδου με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και απαιτήσεις.

Στο πλαίσιο της παραπάνω στρατηγικής συνεχούς βελτίωσης και συνεργειών, και της προετοιμασίας για την επερχόμενη περίοδο ανάκαμψης της οικονομίας και των κάθετων αγορών της ένδυσης/παραγωγής ρούχου, η Computer Life μεταφέρει τον πηγαίο κώδικα, τα πνευματικά δικαιώματα, τις ανεπτυγμένες διαδικασίες, και το κυριότερο το ανθρώπινο δυναμικό της με τα έμπειρα στελέχη της δραστηριότητας.

Στους επόμενους μήνες, τα συστήματα θα επεκταθούν και θα συνδεθούν με συστήματα και διαδικασίες του Entersoft Business Suite, όπως Διαδικασίες Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Οργάνωσης Αποθηκών και Καταστημάτων Λιανικής, Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ και Ηλεκτρονική τιμολόγηση, ώστε να ολοκληρωθούν με τον καλύτερο τρόπο στη συνολική γκάμα λύσεων που διαθέτει η Entersoft.

Η Computer Life δυναμώνει και συνεχίζει να επενδύει σε υποδομές, τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό, για την βελτίωση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών μας, με στόχευση στους παρακάτω τομείς:

  •  Συμβουλευτικές υπηρεσίες και μελέτες Pre Sale
  • Εγκατάσταση συστημάτων CAD/CAM
  • Εκπαιδευτικές Υπηρεσίες CAD/CAM
  • Υποστήριξη CAD/CAM
  •  Τεχνική υποστήριξη εξοπλισμού (hardware), λογισμικού συστημάτων (servers) και δικτύων
  •  Ειδικού εξοπλισμού καταστημάτων λιανικής
  •  Εγκατάσταση και υποστήριξη φορολογικών μηχανισμών και ταμειακών μηχανών

 

Στις επόμενες ημέρες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες και να οργανώσουμε τα επόμενα βήματα.Computer Life

ΝΕΑ & ΤΑΣΕΙΣ

Αίτημα παράτασης αποπληρωμής υποχρεώσεων Νοεμβρίου

Αίτημα παράτασης αποπληρωμής υποχρεώσεων Νοεμβρίου

November 25, 2020
| GREEK FASHION

με επιστολή στους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις ένδυσης το 2019

Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις ένδυσης το 2019

November 23, 2020
| GREEK FASHION

Ο ΣΕΠΕΕ παρουσιάζει τα οικονομικά αποτελέσματα των μεγαλύτερων επιχειρήσεων ένδυσης με βάση τους ισολογισμούς του 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
4η Επιστρεπτέα Προκαταβολή

4η Επιστρεπτέα Προκαταβολή

November 16, 2020
| GREEK FASHION

και οι ημερομηνίες υποβολής δηλώσεων για αναστολές συμβάσεων εργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πτώση πωλήσεων του ισπανικού ομίλου El Corte Inglés

Πτώση πωλήσεων του ισπανικού ομίλου El Corte Inglés

November 12, 2020
| GREEK FASHION

Όπως μας ενημέρωσε το γραφείο μας ΟΕΥ στη Μαδρίτη σημαντική πτώση των πωλήσεων σημείωσε ο ισχυρός ισπανικός όμιλος El Corte Inglés

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε ενημερωμένοι με το μηνιαίο μας newsletter