UNDERWEAR

UNDERWEAR

www.underwear.gr tel:2310553375

UNDERWEAR

Διεύθυνση: ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 124Β
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ.: 2310553375
Fax: 2310541766
E-mail: info@underwear.gr
URL: www.underwear.gr

Η εταιρία Π.ΓΚΑΛΙΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. με τον διακριτικό τίτλο UR UNDERWEAR  COMPANY ιδρύθηκε και λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη από το 1994. Είναι μια ελληνική εταιρεία κατασκευής και εμπορίας εσωρούχων, πυζάμας–homewear για άνδρες-γυναίκες και παιδιά. 
Το λογότυπο της εταιρίας UR UNDERWEAR έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών ως σήμα προϊόντων εσωρούχων και ένδυσης για το σπίτι διακεκριμένης ποιότητας. Σήμερα, μετά από μία επιτυχημένη πορεία στον χώρο του εσωρούχου - homewear- πυζάμας, η εταιρία UNDERWEAR συγκαταλέγεται στις καλύτερες εταιρίες παραγωγής και εμπορίας προϊόντων υψηλής ποιότητας στην Ελλάδα. Οι άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας, το εξειδικευμένο προσωπικό,  τα α' ποιότητος υλικά σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές αποτελούν μέρος της επιτυχίας αυτής. Οι συλλογές εσωρούχου -πυζάμας - homewear τηςUNDERWEAR, συνδυάζουν πάντα την άνεση με την άριστη ποιότητα ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών της. 
  Η UR UNDERWEAR αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και του υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών της μέσω ενός πολύ καλά οργανωμένου δικτύου πωλήσεων χονδρικής σε όλη την Ελλάδα με έμπειρους πωλητές.
  Στην αλυσίδα καταστημάτων της UNDERWEAR με την επωνυμία UR UNDERWEAR STORES, πωλούνται εκτός από τις σειρέςUNDERWEAR MAN και UNDERWEAR WOMAN, εσώρουχα, lingerie, homewear, πυζάμες, beachwear-μαγιό, κάλτσες και καλσόν μεγάλων και γνωστών οίκων του εξωτερικού αλλά και της εγχώριας αγοράς. 

UNDERWEAR

Μείνετε ενημερωμένοι με το μηνιαίο μας newsletter