ΠΟΥΡΝΑΡΑ

ΠΟΥΡΝΑΡΑ

www.pournara.gr tel:2105139078

ΠΟΥΡΝΑΡΑ

Διεύθυνση: ΣΑΡΠΗΔΩΝΟΣ 30
Πόλη: ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 2105139078
Fax: 2105139077
E-mail: info.pournara@pournara.com
URL: www.pournara.gr

Το όνομα «ΠΟΥΡΝΑΡΑ» έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του Έλληνα καταναλωτή ως συνώνυμο της αυθεντικότητας, τη διαχρονικότητας και της ποιότητας ενώ κατέχει την πρώτη θέση των προτιμήσεων στις ανδρικές κάλτσες. Από το 1949 μέχρι σήμερα, η καλτσοβιομηχανία «ΠΟΥΡΝΑΡΑ», επιβεβαιώνει τη φήμη της με σταθερή και δυναμική αναπτυξιακή πορεία στο σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία ανδρικών καλτσών υψηλής ποιότητας.
Η καλτσοβιομηχανία "ΠΟΥΡΝΑΡΑ" είναι εδώ και δεακαετίες ταυτόσημη με το κύρος και την αξιοπιστία. Ο σχεδιασμός των προϊόντων από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό καθώς και η αποκλειστική χρήση πρώτων υλών από 100% εξαιρετικά φυσικά υλικά συνδυάζονται με μοντέρνες ιδέες, αγάπη και πάθος για το προϊόν και σεβασμό προς τον καταναλωτή.
Ο διαρκής εκσυγχρονισμός, η επένδυση στην καινοτομία και η δημιουργία σύγχρονων και ανταγωνιστικών προϊόντων, αποδεικνύουν ότι η καλτσοβιομηχανία "ΠΟΥΡΝΑΡΑ" ξέρει να προσφέρει πρωτοποριακά προϊόντα στους καταναλωτές.
Η καλτσοβιομηχανία "ΠΟΥΡΝΑΡΑ" με σεβασμό στη σχέση ποιότητας-τιμής αλλά και στις ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα, παράγει κάλτσες που αντέχουν 3 φορές περισσότερο από τις συνηθισμένες, συντηρώντας έτσι, μια μακρά κι επιτυχημένη παράδοση στην ελληνική αγορά.
Εμπιστευτείτε ανεπιφύλακτα τη διαχρονικότητα και το κύρος του ονόματος "ΠΟΥΡΝΑΡΑ" για να αισθάνεστε πάντα διακαιωμένοι με την επιλογή σας.

ΠΟΥΡΝΑΡΑ

Μείνετε ενημερωμένοι με το μηνιαίο μας newsletter