PIROUETTE

PIROUETTE

www.pirouette.biz tel:2310545714

PIROUETTE

Διεύθυνση: ΕΡΜΟΥ 3
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ.: 2310545714
Fax: 2310548638
E-mail: info@pirouette.biz
URL: www.pirouette.biz

Η PIROUETTE ιδρύθηκε το 1989. Δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εμπορία γυναικείων ενδυμάτων. Εκτός από την ελληνική αγορά, η εξαγωγική δραστηριότητα της επιχείρησης, απευθύνεται σε Κύπρο και Γερμανία. Η ΚΟΝΤΕΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε είναι μία επιχείρηση η οποία επιδεικνύει μία δυναμική πρωτόγνωρη για το μέγεθός της.

Η PIROUETTE, παράγει συνθετικά και βαμβακερά γυναικεία ενδύματα. Μέσα από την παραγωγική διαδικασία αναπτύσσονται περίπου 160 κωδικοί προϊόντων. Τα προϊόντα αυτά διαφοροποιούνται, ανάλογα με τις απαιτήσεις της μόδας, όσο και με τις εκάστοτε απαιτήσεις των πελατών, καθώς η εταιρία λειτουργεί κατά κύριο λόγο βάσει παραγγελιών. Ο παραγωγικός της εξοπλισμός είναι σύγχρονος και καλύπτει τις ανάγκες που θα προκύψουν από την υλοποίηση των σχεδίων της επιχείρησης.

Η διαμόρφωση της νέας πραγματικότητας με την παγκοσμιοποίηση της αγοράς, καθώς και η ύπαρξη ελεύθερης και ενοποιημένης ευρωπαϊκής αγοράς θέτει καινούργιους κανόνες. Οι εταίροι της επιχείρησης προέβλεψαν την ύπαρξη των νέων δεδομένων, προσάρμοσαν την PIROUETTE στη νέα κατάσταση, και αναγνωρίζουν την σπουδαιότητα για συνεχή ανανέωση και εκσυγχρονισμό.

PIROUETTE

Μείνετε ενημερωμένοι με το μηνιαίο μας newsletter