ΛΗΤΩ

ΛΗΤΩ

www.letoshop.gr tel:2105739294

ΛΗΤΩ

Διεύθυνση: ΚΗΦΙΣΟΥ 90, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Πόλη: ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 2105739294
Fax: 2105728346
E-mail: info@letoshop.gr
URL: www.letoshop.gr

Τα ΛΗΤΩ είναι τα Βρεφικά Πολυκαταστήματα με την πληρέστερη συλλογή βρεφικών προϊόντων, παιδικών και ειδών εγκυμοσύνης στην Ελλάδα.

Στα καταστήματά μας σάς περιμένει ένας μεγάλος φιλόξενος κόσμος, φτιαγμένος με φροντίδα για εσάς που αναζητάτε αξιόπιστα κι ασφαλή προϊόντα για την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τα πρώτα πιο σημαντικά χρόνια του μωρού σας. Η μεγαλύτερη γκάμα της αγοράς βρίσκεται κάτω από την στέγη μας ώστε να αποκτάτε σίγουρα όσα χρειάζεστε και ό,τι ονειρεύεστε. Έχετε να διαλέξετε από δεκάδες χιλιάδες κωδικούς! Προϊόντα ένα-ένα επιλεγμένα με γνώση κι ευθύνη, για να ικανοποιούν κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη και κάθε τρυφερή επιθυμία. Σε όλο το εύρος τιμών! Υπεύθυνα, κάνουν τη ζωή του μωρού σας, του μικρού σας παιδιού αλλά και τη δική σας πιο άνετη! Και πολύ όμορφη!

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντοτε στη διάθεσή σας για να σας ξεναγήσει στους χώρους κάθε είδους και να σας εξυπηρετήσει. Οι αγορές σας εδώ γίνονται γρήγορα, ξεκούραστα κι ολοκληρωμένα.

Για την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτησή σας, έχουμε χωρίσει στις παρακάτω μεγάλες κατηγορίες όλα τα προϊόντα που χρειάζονται ένα μωρό, το μικρό παιδί και η γυναίκα την περίοδο της κύησης. Σας τα έχουμε έτοιμα σε χρωματιστές ενότητες. Με τον τρόπο αυτό, μπαίνοντας στο ΛΗΤΩ, είτε σε φυσικό κατάστημα είτε εδώ στο ηλεκτρονικό, με μια ματιά ξέρετε αμέσως πού θέλετε να πάτε!

Σας καλωσορίζουμε στα ΛΗΤΩ! Θα είναι χαρά μας να δούμε και εσάς σε κάποιο μας κατάστημα και να σας εξυπηρετήσουμε!

ΛΗΤΩ

Μείνετε ενημερωμένοι με το μηνιαίο μας newsletter