Αρχείο Εκδηλώσεων

18 Μαρτίου 2009

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής-Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ), σε συνεργασία με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ) και τον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ), συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

«Η στήριξη των ελληνικών εξαγωγών μέσω των προγραμμάτων ασφάλισης των εξαγωγικών πιστώσεων».

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, λόγω της διεθνούς οικονομικής κρίσης, η στήριξη των εξαγωγικών προσπαθειών των επιχειρήσεων μέσω προγραμμάτων και υπηρεσιών ασφάλισης των εξαγωγικών πιστώσεων και η υποστήριξη της ρευστότητας των επιχειρήσεων είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα προγράμματα και οι υπηρεσίες που προσφέρει σήμερα ο ΟΑΕΠ στις εξαγωγικές επιχειρήσεις. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Δρ. Κλέαρχο Ευστρατόγλου, Αναπληρωτή Γεν. Διευθυντή του ΟΑΕΠ. Επίσης θα παραστούν για να απαντήσουν σε ερωτήσεις οι κκ Π. Μωυσίδης , Δ/.ντης Υποκαταστήματος Θεσ/νίκης και Α. Κρεββατάς, Προϊστάμενος κατάρτισης συμβολαίων και υποστήριξης πελατών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαρτίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27, 4 ος όροφος). Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, όπως επιστρέψουν συμπληρωμένη την δήλωση συμμετοχής.

Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27, 4 ος όροφος)

18 Μαρτίου 2009

Η ΕΤΑΚΕΙ συμμετέχει στο Φεστιβάλ Επιστήμης & Τεχνολογίας που οργανώνει η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, όπου θα προβάλλει και θα παρουσιάσει στο κοινό εργαστηριακά πρωτότυπα που αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα της «συνάντησης» ενός παραδοσιακού κλάδου με τις νέες τεχνολογίες:
- Πληροφορική και κλωστοϋφαντουργία
- Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και κλωστοϋφαντουργία
- Νανοτεχνολογία, νέα υλικά & κλωστοϋφαντουργία

Ζάπειο Μέγαρο, Αθήνα

back