Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολο Τζιτζικώστα

Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου, κ.κ. Β. Μασσέλος και Θ. Ασλανίδης, συναντήθηκαν χτες (16/11/2017) με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολο Τζιτζικώστα. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, κ. Κ. Γιουτίκας, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εκπρόσωποι του ΣΕΠΕΕ τόνισαν στον κ. Τζιτζικώστα την οικονομική και αναπτυξιακή σημασία του κλάδου ένδυσης – κλωστοϋφαντουργίας για την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας όπου αποτελεί τον δεύτερο σημαντικότερο μεταποιητικό κλάδο μετά τον κλάδο τροφίμων.

Συζητήθηκαν οι ανάγκες των επιχειρήσεων και οι βασικοί άξονες που χρειάζεται να υποστηριχθούν από το ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας με προτεραιότητα τις εξαγωγές και το ανθρώπινο δυναμικό.

Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, ο κ. Τζιτζικώστας αναγνώρισε τη σημασία του κλάδου για την Περιφέρεια και ζήτησε από τους υπηρεσιακούς παράγοντες να αναζητήσουν τρόπους ενίσχυσης των επιχειρήσεων από το ΠΕΠ της Κεντρικής Μακεδονίας.

back