Οργάνωση συμμετοχής στη διεθνή έκεθση STYL-KABO στην Τσεχία

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής - Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ), θα  οργανώσει την συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων ένδυσης στην διεθνή έκθεση STYL – KABO  στην Τσεχία.

Αυτή θα είναι η 4η συνεχόμενη συμμετοχή που θα οργανώσει ο ΣΕΠΕΕ στην Τσεχία και η οποία θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Αυγούστου 2017 στο Brno.

Η διεθνής έκθεση STYL – KABO αποτελεί την σημαντικότερη έκθεση ενδυμάτων και υποδημάτων στην κεντροανατολική Ευρώπη. Διοργανώνεται εδώ και 24 χρόνια στο Brno της Τσεχίας δύο φορές τον χρόνο τους μήνες Φεβρουάριο και Αύγουστο.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, στην τελευταία έκθεση του Φεβρουαρίου του 2017 ο αριθμός των εκθετών ανήλθε σε 283 επιχειρήσεις, οι οποίες παρουσίασαν 760 brands από 20 χώρες. Από την Ελλάδα συμμετείχαν 11 επιχειρήσεις.

Όσον αφορά τους εμπορικούς επισκέπτες, ο αριθμός τους ανήλθε σε 7.794 άτομα. Προέρχονται σε ποσοστό 90% από την Τσεχία ενώ το υπόλοιπο 10% προέρχεται κυρίως από τις χώρες: Σλοβακία, Πολωνία, Ουγγαρία και Αυστρία. Το 72% των επισκεπτών είναι ιδιοκτήτες καταστημάτων ενώ το υπόλοιπο ποσοστό είναι εισαγωγείς, αντιπρόσωποι και κατασκευαστές.

Τα προϊόντα που εκτίθενται στην έκθεση περιλαμβάνουν γυναικεία και ανδρικά ενδύματα κάθε τύπου (κλασικά, casual, πλεκτά, μεγάλα μεγέθη κλπ), παιδικά, εσώρουχα – μαγιό, αξεσουάρ και υποδήματα.

Το κόστος συμμετοχής ξεκινά από 110 € / τ.μ. για το πιο απλό περίπτερο και ανεβαίνει ανάλογα με τον τύπο του περιπτέρου και την θέση. Τα περίπτερα ξεκινούν από 15 τ.μ.

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 21 Απριλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΣΕΠΕΕ, τηλ: 2310-257075.

back